Fritid og Aktiviteter

Efter miljøterapi er der fritid, som forvaltes frit og meget forskelligt, lige fra besøg af/til venner/familie til praktiske gøremål på stedet til ren afslapning og rekreation, eks internet eller læsning.

Her på stedet har vi en dejlig stor sydvendt terrasse, med udsigt over vores dejlige have og gadekær. For den aktive har vi en stor boldbane, samt et motionsrum under opførelse.

Der er på grunden etableret en mindre teltlejr af nogle beboere, så der er mulighed for at deltage teltlejren.

Der er et stort værksted på grunden, ligesom der er et hobbyrum under opførelse, hvor mulighederne vil være mange, eks glas/keramikovn, syværksted, billardbord, bordtennis osv.

Der vil henover foråret og sommeren opføres havepavillon med udsigt over gadekær, samt etableres urtehave med drivhus.

Udover de tilbud der forefindes på stedet, er der flere forskellige muligheder for at udfylde sin fritid i nærområdet, endnu flere indenfor busrækkevidde i hhv Slagelse, Skælskør og Korsør.

Vi har et godt samarbejde med VASAC i Slagelse som har mange forskellige beskyttede jobs i eks. gartner, køkken eller café –regi. Afhængig af individuelle ressourcer vil det være en god mulighed og
lejlighed for den enkelte at arbejde og begås sig andre steder socialt.

I Slagelse ligger også flere uddannelsesinstitutioner, eks VUC som tilbyder enkeltfagsundervisning.

Der er jævnligt mulighed for at blive kørt til Slagelse og omegn, og enten selv gå rundt eller med personale som ledsager, eks læge, tandlæge, optiker mm.

Da vi vægter motion højt, vil der næsten altid være mulighed for at blive kørt til motionscentret ”Aktivt Velvære” når det ønskes.

1 gang månedligt er der beboermøde hvor man kan tale om ønsker og problemstillinger, min 1 personale deltager.