Referencer

“Ja – jeg har rejst langt for at nå dertil hvor jeg er kommet. Jeg har rejst fra Køge og næsten til Korsør. Det har taget 3 år at rejse så langt, altså rent mentalt og psykisk.

Mit livs rejse hvor der både har været snoede veje, nogle der går op ad bakke, nogle der går lige ud og nogle der har været så kringlede at jeg har haft hårdt brug for at komme fri ved hjælp fra andre mennesker, som har professionelle evner og metoder der gør at jeg har fået redskaber til at løse mange af livets opgaver.

Det som jeg har lært meget er, at alle de problemer der evt måtte være gennem livet er, at man må tage problemerne op som en udfordring, så vil det også kunne løse sig.

Det jeg vil frem til med disse linjer er at jeg nu rejser videre i mit liv. Jeg skal tilbage til dér hvor rejsen begyndte, en hel del rigere. Takket de mennesker jeg har haft meget tæt kontakt med og det er både mine medbeboere og hele personalestablen på Kallehavegård.

Tak for de 3 år jeg har været her.”

Heidi Kofoed

Jeg Har Haft det godt på gåren. det er søde BeBoer. vi har haft det godt sammen. mit ophold Har været super godt det. Har Lavet mig mange Ting her i livet. Hele personal Har været for mig Hele Tiden en god leder (mette) (kristian)

Mange oplever i udlandt. Jeg vil altid komme Til kaffe på KalleHavegår.
di Har fået mig Til at blive eT godt menske!
For at sige det er i Bare gode alesammen

Tak For hjælpen

Kim Bo Jensen